Jessy en Roelof; 14 jaar samen; zoeken nog steeds de spanning op

39:4421 maanden geleden
Jessy en Roelof uit Groningen zijn al 14 jaar een stel en zoeken nog steeds de seksuele spanning op. Ze gaan naar clubs; doen aan buitenseks en ze betrekken ook graag anderen bij hun geile spelletjes. Vandaag komen ze voor het eerst voor de Kim Holland camera en gaan flink los! Kijk hoe lekker ze klaarkomt en hoe waanzinnig ze squirt als de cameraman Ger haar ook nog even onder handen mag nemen! Supergeile amateur seks!

Related

Hoe Neukt Nederland? Vandaag anaal met Vivian en Arjan

Vivian en Arjan, 31 en 35, zijn een geil stel uit Almelo. Echte buitenmensen met een vrije relatie. Vivian ligt vaak op deze buitenlocatie naakt te zonnen, en als je voorbij komt dan kan het zomaar zijn dat je de pijpbeurt van je leven krijgt, want deze rasamateur is 1 van de beste pijpsters die we tegen zijn gekomen. Wild, nat en heftig. Ook nu weer de geilste buren in actie! Vivian komt klaar, spuit in de rondte, laat zich diep anaal doorboren en zet Almelo hier even piekfijn op de kaart. Echte geilheid van Hollandse amateurs. Zo Neukt Nederland! En Ger de cameraman? Die doet gewoon lekker even mee!
40:59

Knettergeile Nadien en Roy sleuren de cameraman mee voor een triootje

We hebben Nadien en Roy pas zien debuteren in de duinen, maar ze zijn nog lang niet bevredigd... Ze nodigen cameraman Ger uit mee naar huis te komen voor een afzakkertje, en inderdaad, voor we er erg in hebben gaan de broeken van de boys omlaag en gaan Nadiens warme lippen om die kloppende palen heen. Dit is zo'n waanzinnig geil stel, niet normaal meer. Okee, ze kijken samen ook wel eens naar Goede tijden op de bank. 'Lekker een half uurtje knabbelen', zegt Nadien, wijzend op Roy's lul. Kortom, sex, sex en nog meer sex. Kijk naar een spuitgeile Nadien en een neukgeile Roy, die het geen punt vindt dat de cameraman zijn meisje meeneukt.... TOP!
27:35

Krijg Nou Tieten!

Op 25 november 2018: 16.00 uur, locatie: Villa Weizigt te Dordrecht. De nummer 1 geile sex & dance party van Nederland, georganiseerd door Kim Holland. Boek nu je kaarten!
00:34