Amateur Bukkake Gangbang met extra veel zaad

29:2621 maanden geleden
Leonie; 29; uit Rotterdam; benaderde ons een maand geleden met de wens dat ze eens een privé gangbang door ons wilde laten filmen. Ze zou zelf haar mannen regelen; want ze organiseerde zelf ook af en toe amateur gangbangs; dus ze kende er wel een paar. Maar liefst 7 kerels kwamen opdagen; en die neukten haar goed door en spoten haar helemaal bukkake stijl onder. Dit is pure amateurseks! Wij hebben gewoon geregistreerd wat er gebeurde; en dat was bloedgeil! Prachtig dat we dit op de Kim Holland camera mochten vastleggen; want dit is wat er gebeurt in huizen achter gesloten gordijnen. De keurige buurvrouw die helemaal losgaat terwijl je haar misschien de volgende dag argeloos voorbij loopt in de supermarkt. Heftig en heel veel zaad!

Related

Debuteren met een gangbang: Merel droomde ervan

Merel en Mike hebben een open relatie. Er is geen, of nauwelijks, sprake van jaloezie. Merel is vrij opgevoed thuis. Seks werd als iets normaals gezien zonder moeilijk gedoe. En toen Merel dus bij Mike opperde dat ze wel eens een gangbang wilde doen voor de camera bij Kim Holland, werkte hij daar graag aan mee. Uiteraard is het vandaag een spannende dag, want er heeft zich een groep mannen aangemeld die het erg geil vindt om Merel's fantasie te laten uitkomen. Kijk nu naar dit heftige debuut!
32:34

Amateur Carmella uitgeleend voor gangbang

Carmella en Ruud zijn al een tijd samen en nu lijkt het Carmella heerlijk om zich eens door meerdere mannen tegelijk te laten gangbangen in een geil sfeertje. Ruud op zijn beurt geniet ervan om te zien hoe zijn meisje door andere boys flink wordt geneukt. Maar dat is niet alles. Behalve dat Carmella zich stevig laat fistfucken wil zij vanavond ook haar allereerste sandwich beleven. Heerlijk om een lul in haar kutje te voelen terwijl tegelijkertijd haar kontje hard wordt genomen. Een dolle avond....
01:00:02

Wat als je leidinggevende een mooie vrouw is?

Chyla vindt het tijd worden haar 4 mannelijke personeelsleden eens flink de waarheid te vertellen. Die jongens bakken er helemaal niets van. Te weinig ideeen, te weinig initiatiief. Terwijl ze haar commentaar uit, krijgen de jongens allerlei geile fantasieen. En uiteindelijk kunnen ze die niet voor zich houden. Chyla vindt dat de boys eindelijk eens met een goed idee aan komen zetten, en voor de boys het weten zijn ze in een keiharde, druipgeile en zaadspetterende gangbang terecht gekomen met hun directrice.
01:22:52