Sensationele Sacha en Chris uit Limburg

30:3921 maanden geleden
We zijn in Limburg waar we super lekker stel Sacha en Chris ontmoeten. Ze hebben zich aangemeld om hun sappige seksspel eens op camera te laten vastleggen. Chris is degene die doorgaans het voortouw neemt; maar gedurende de seks draait Sacha de boel om en is zij degene die de touwtjes in handen neemt. Dit is hun eigen slaapkamerseks; en wij zijn er getuige van. Wat een power en wat een genot! Kijk mee!

Related

Fleur en Biko: De Anaal-Tijgerin en De Trucker

Fleur, 21, en Biko, 24, uit Noord Holland, vormen een stel dat doordeweeks keihard werkt, en in het weekend de stukken ervan af neukt. Graag kijken ze daarbij op de site of tv zender van Kim Holland. Ze zagen daar al die Hollandse amateurtjes voorbij komen en zeiden tegen elkaar: 'dat kunnen wij ook, en misschien wel beter!' Ze zijn heel ruimdenkend en daarom vinden ze het geil om er soms andere jongens of meisjes bij te betrekken. Dat was een gelukje voor de KimHolland cameraman, want hij zag al snel hoe Fleur hem het geile sexspel inlokte..... De opname is knalgeil geworden. Cameraman Gerrie was helemaal opgetogen! 'Wat een onwijs geil stel zeg!' Fleur bleef maar klaarkomen, aan de lopende band, zelfs toen ze anaal werd geneukt. Niet te missen!
35:44

Na het klooster komt de sex: Violet en John uit Tilburg

Violet en John zijn een heel leuk en goed stel uit Tilburg. Zij heeft in een klooster in Italië gezeten maar sinds ze John heeft leren kennen heeft ze de zaligheid van sex ontdekt en sindsdien zijn ze gaan experimenteren. Anaal vindt zij heerlijk en bij het experimenteren hoort natuurlijk ook een keer een ervaring voor de camera van Kim Holland! Geweldig om zo'n leuk stel weer exclusief bij hen thuis te kunnen vastleggen want wat is er mooier dan 2 mensen die van elkaar houden vast te leggen bij hun intiemste moment! Geniet van echte sex. Want als het mensen zijn die dol op elkaar zijn dan is het geen porno. Nee, dit is intense, liefdevolle (ANALE) sex.
24:22

Krijg Nou Tieten!

Op 25 november 2018: 16.00 uur, locatie: Villa Weizigt te Dordrecht. De nummer 1 geile sex & dance party van Nederland, georganiseerd door Kim Holland. Boek nu je kaarten!
00:34