Debutante clip van Fabiola

07:3721 maanden geleden
Leer Fabiola beter kennen

Related

Margery van negentien uit Zaandam voor het eerst voor de camera

Margery is een mooi, beetje verlegen meisje van 19 uit Zaandam, dat eigenlijk alleen valt op donkere jongens. Once you go black, je weet wel... Vandaag komt ze dan een beetje bedrogen uit als Drentse Gerrie de eer heeft om haar een onvergetelijk cameradebuut te bezorgen. Ze is gek op neuken en heeft Kim Holland gegoogled om zo in contact te komen voor een paar geile sexfilm opnames. Ze is niet zo'n schreeuwer, geen enorme kreunen, maar meer een stille genieter. Is dat erg? Helemaal niet! Iedereen beleeft sex op zijn of haar manier en 1 ding is zeker: ze vindt het lekker! Kijk je mee?
35:57

Mysterieuze Jada (18) wil allerlei standjes doen voor de camera van Kim

Ze is een prachtige Hollandse meid met een tintje, deze Jada, die zich weliswaar heel graag wil laten zien voor de camera, maar dat dan wel een beetje minder makkelijk herkenbaar wil doen. Ze wil zich vrij voelen achter haar maskertje. Vrij om zich helemaal te laten gaan. Heftig klaar te komen, en om alle sex te kunnen beleven zonder enige terughoudendheid. Ze is mooi, slank, met mooie haren, heerlijke borsten en een verrukkelijk geil temperament. Mag ik droom-meisje zeggen? Ja, dat mag ik! Ga snel kijken!
32:06

20-Jarige Janine is prachtig en heel erg leergierig

Lieve, mooie Janine is 20 en heeft een relatie. Het is haar eerste relatie en zij heeft dus pas met 1 jongen sex gehad. Haar vriend heeft het er met haar over gehad en het lijkt haar nu super geil om voor de camera meer ervaring op te doen. Geil is ze genoeg, maar ze wil nieuwe standjes leren en echt uit haar dak gaan! En waar kan ze dat beter leren dan bij team Kim Holland? Ze is een lieve meid met heel veel tederheid en gevoel. Dit is geen porno. Dit is een meisje dat haar grenzen gaat verkennen en nieuwe uitdagingen aangaat. Prachtig! We zijn trots dat we haar vandaag op KimHolland.nl mogen presenteren. Kijk eens hoe ze al dat zaad doorslikt........ Werkelijk uniek! Janine, we zijn trots op je!
32:02